Pure Cardio!

Tänk er att ni springer upp för en brant backe och ni ser slutet långt borta, mjölksyran pumpar och ni måste upp, ni är trötta, pustar, nästan gråter och orkar  inte ta ett steg till. Men ni gör det och sen efter en lång stund är ni uppe för den branta backen. Den känslan är ungefärlig med den jag känner nu! En vecka med Insanity och jag klarade, 5 dagar har jag kört nu och jag bara älskar det. Speciellt känslan när man är klar.
...

...


Säng, träningsvärk, Insanity, släktträff och Loreen!

Nu har jag inte uppdaterat alls under fredag eller igår, men har haft mycket och göra. Till och börja med så har jag köpt min första egna säng! Den ni! Det känns så löjligt bra att det inte är klokt åt det, i morgon kommer leveransen så idag blir det och fixa sovrummet. 

Jag har kört på med Insanity och promenader. Jag bockar och bugar än för Shaun T´s träning! Jag brukar aldrig, never ever, någonsinn få träningsvärk i sidomagmusklerna men nu har jag det från fredagsträningen. Cardio Recover trodde jag skulle vara något mildare men icke. Känns så fantastiskt skönt att jag hittat en träningsform som faktiskt tar på alla muskelgupper! I tordags blev det även en promenad med Bella och David på ca 5 km. Vi är på gång, det känns så bra att vi alla stöttar och puschar varandra. GO US!

I fredags fick även jag och min älskling tid för oss själva då Bella va hundvakt åt oss. Så grymt uppskattat :)

Igår så hann jag inte med någon träning alls så idag har alla andra vilodag men jag kör veckans sista pass. Pure Cardio! Ryser av bara namnet haha! Äntligen efter många år var släkten på mammas sida samlade hos min morbror och hans fru med barn. Vi hade strålande solsken, god mat, massa skratt och lyckan var total. Har saknat känslan! Vi kollade självklart på Loreen och sen var det dags och åka hem snabbt så vi inte missade omröstningen. 18 12:or fick Loreen och Sverige! Så kul att Sverige vann med ett sånt fint bidrag, dansen och hennes röst är fortfarnde enligt mig de mest klockrena på många år. 

...

Shaun T’s Miracle 15-Minute Workout

Jag hittade en länk som jag vill dela med mig av, om du inte har tid att lägga mer än 15 min per dag på din träning kolla in denna länk nedan!

http://www.doctoroz.com/videos/shaun-ts-miracle-15-minute-workout

Insanity dag 3

Jag har bestämt mig för att ha 2-3 vilodagar i veckan beroende på hur pass hård träningsvärk jag har dagen efter. Så igår tog jag en vilodag. Jag kunde knappt gå i går (nej jag skojar inte haha!) Haltade fram och då insåg jag att det inte fungerar att köra 6 dagar i början, men det är mitt mål fortfarande. 

Jag har avslutat dagens pass barfota. Ibland måste man kompromissa lite med sina älskade grannar. Jag fick ett tips från en som också kör detta, att dölja tiden. Smart! dock kom jag på det mitt under passet (lite sent kanske) Men ska komma ihåg och göra det i morgon :) Jag älskar detta program och är så glad att Shaun T bestämde sig
för att göra dessa vidoes. - DIG DEEPER -




MOTIVATION



Vi är ju några som kör Insanity. Vi gör detta tillsammans, motiverar och peppar varandra. GO GO GO!
Klicka in på deras blogg och följ dom med! :)

http://fightingeverything.blogg.se/
http://hannahsviktigheter.blogg.se/
http://stankiewicz.blogg.se/





Insanity dag 2

Andra passet klart nu och jag vet att jag lever! De gör ont i varje muskel och i huvdet haha! Hela kroppen för sig en genomkörare som är bland de värsta jag varit med om. Om det inte är det värsta jag gjort. Men känner mig så nöjd att jag faktiskt skulle orkat hela vägen för när det var 14 min kvar så öppnar min kille dörren och berättar att störningsjouren precis knackat på. Woot? Jag kunde knappt tro det, de va tre klagomål! Bitter fick jag spola fram ca 10 min och endast strecha. Men i morgon ska jag köra igen men tidigare på dagen. Grannarna kan borra kl 10 en lördag men jag kan inte ens träna en tisdagkväll klockan 7? Är det bara jag som tycker det är löjligt? De kunde väl kommit upp till oss först innan de var på telefonen.

Idag så blev mina planer ändrade. Det blev handla klädet i Jakan med Tina, lite nya träningskläder blev det bland annat :) Sen åkte jag iväg till Sundbyberg och träffade Hannah m.f. Fick även hålla i en 10 månaders bebis, vilket var en spännande upplevelse. De är söta på
avstånd haha! :) 

..

Syns det att jag är trött? ;) Bild tagen direkt efter dagens träning!

Värsta träningsvärken!

Jag har kanske värsta träningsvärken ever!! Men bara att köra vidare. Igår var "bara" fit testet, idag kommer första dagen av Insanity träningen! Ska bli spännande och se hur jag mår i morgon! Men först lite stretching och fixa nytt legitimation, då mitt gick ut den 7 maj. Hoppas ni alla får en trevlig dag nu och till er som körde Insanity igår. Keep on going! Detta ska vi klara tillsammans! :)

1 dagen, mått och vikt!

Minamått:
Rumpa:105
Överarm31
Byst95
Lår59
Underbyst76
Höft100
Midja89


..
Start vikt, väljer att lägga upp en bild då jag har fått många kommentarer om att folk tror jag väger runt 60 kg, vilket är jättekul att ni tror men inte riktigt sant. Mitt mål är 62.9kg. Kommer ju köra ett hårt cardio program så vet inte om jag kommer tappa så mycket kg till en början, men hoppas på det. Muskler ska iaf bli kul och få :)

Mina mått:
Rumpa:105cm
Överarm:31cm
Byst:95cm
Lår:59cm
Under byst:76cm
Höft:100cm
Midja:89cm

Resultat dag 1 Insanity!

Här kan ni se resultatet av mitt första fit test

Kicks:60st
Powerjacks:32st
Powerknees:40st
Powerjumps:30st
Globejumps:4st
Suicidejumps:7st
Pusch-up-jacks:5st (klarade inte dessa fullt ut)
Lowplank-knees:20st

Detta är så många jag klarade av att göra under en minut. Detta test gör man var annan måndag för att se hur man förbättras. Är nöjd med mitt resultat då jag är medveten att min kondition/uthållighet inte är den bästa. Är stolt att jag inte gav upp trots att jag knappt kunde kontrollera mina skakande muskler haha!

Jag kommer att lägga ut mina resultat efter varje fit test. Min vikt och mått kommer under kvällen eller i morgon. Ha en underbar kväll nu!

Fit test!

klar med fit test och mina ben och armar skakar! Wow vilken work out! De skojar inte, namnet på programet ordet Insanity stämmer så fruktansvärt bra! Är totalt slutkörd. Nu blir det en halv liter vatten!

..*
Nöjd men otroligt trött!!


60 dagar av..

Idag är början på 60 dagars kick ass träning!! Wopp Wopp!

Idag är början på 60 dagars kick ass träning! Återkommer med resultat av mitt Fit Test under dagen!

Välkommen till min nya blogg!

Jag startar denna blogg nu för att ni ska kunna följa min resa till nio kilo lättare. Jag har aldrig varit såhär peppad som jag är nu. I morgon kör jag och några vänner igång Shaun T`s Insanity program som löper på i 60 dagar. 6 dagar i veckan med söndag som vilodag. Någon som testat det eller hört om detta program innan?

Klicka på länk nedan för mer info om programet
http://www.youtube.com/watch?v=igVPXKPHOEA


Inte nog med det så är vi ett helt gäng som ska köra igång en utmaning som en av mina vänner har lagt ut på sin blogg, 10 kilosutmaningen. Vi är i skrivande stund 16 stycken som ska vara med och vi blir bara flera. Så kul! :) Denna börjar också i morgon. Alltså måndag, en ny vecka, ett nytt träningsprogram och en ny utmaning. Detta känns så bra, speciellt när vi är så många som ska vara med. Jag kommer försöka uppdatera min blogg varje dag men kan inte lova något.

Klicka på länk nedan för mer info om tio kilos utmaningen

http://hannahsviktigheter.blogg.se/

Bilder på mig kommer jag ta i morgon och lägga ut så fort jag förstått mig på hur denna blogg fungerar. Detta får avsluta mitt första blogginlägg. Grymt nu sastar vi allt! Pepp! Pepp! Pepp!


RSS 2.0